De aangeboden yogalessen in Heerenveen en Gorredijk zijn gebaseerd op Dru Yoga. Deze bijzonder prettige vorm van yogabeoefening kenmerkt zich door zachte vloeiende bewegingsreeksen, klassieke yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning. De houdingen helpen je spanningen in het lichaam los te laten zodat de energie vrij kan stromen. De oefeningen helpen je de belangrijkste spieren te versterken, waardoor eventuele klachten verminderen of voorkomen kunnen worden. Dru yoga helpt je vitaler en energieker in het leven te staan.

Het resultaat van de yogalessen is dat je lichaam prettig en soepel aanvoelt. Je bent je meer bewust van je lichaam en je leert luisteren naar wat je lichaam echt nodig heeft. Kortom het helpt je dichter bij jezelf te komen.

Inhoud van de yogalessen

De yogalessen worden altijd gestart met een activatie, waarmee je lichaam op kunt warmen en je spanning en vermoeidheid los kunt laten. Verder bestaat een les uit vloeiende bewegingsreeksen, klassieke yogahoudingen, aandacht voor de ademhaling, meditatie en ter afsluiting een diepe ontspanning.

Yogalessen in Heerenveen en Gorredijk

De yogalessen worden gegeven op:

maandagavond en dinsdagavond, De Kimen 6, 8447EK Heerenveen.

woensdagochtend, De Skans, Gorredijk.

Naast reguliere yogalessen wordt ook individuele zwangerschapsyoga gegeven in Heerenveen.

Klik hier voor de Agenda.

Klik hier voor Aanmelden.