DRU YOGA kenmerkt zich door zachte vloeiende bewegingsreeksen, klassieke yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanning. De houdingen helpen je spanningen in het lichaam los te laten zodat de energie vrij kan stromen. De oefeningen helpen je de belangrijkste spieren te versterken, waardoor eventuele klachten verminderen of voorkomen kunnen worden. Dru yoga helpt je vitaler en energieker in het leven te staan.

Het resultaat van de yogalessen is dat je lichaam prettig en soepel aanvoelt. Je bent je meer bewust van je lichaam en je leert luisteren naar wat je lichaam echt nodig heeft. Kortom het helpt je dichter bij jezelf te komen.

YIN YOGA is een langzame zachte vorm van yoga, de houdingen (asana’s) worden voor langere tijd zo veel mogelijk in ontspanning vastgehouden (drie tot vijf minuten). Het bindweefsel wordt langzaam gerekt (ook in de spieren) en gehydrateerd. Op deze manier wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten. Met een soepeler lichaam als resultaat.

Langer in de houding kan een rustgevend en meditatief effect hebben, waardoor je meer in contact kan komen met jezelf.

Yogalessen in Gorredijk

De yogalessen worden gegeven op woensdagochtend, De Skans, Gorredijk.

Naast reguliere yogalessen wordt ook individuele zwangerschapsyoga gegeven in Heerenveen.

Klik hier voor de Agenda en Tarieven.

Klik hier voor Aanmelden.