Regelmatig starten wij weer een nieuwe groep voor de Mindfulness-training. 

De groepstraining duurt 8 weken met bijeenkomsten van 2,5 uur plus een hele oefendag van 10.00 tot 16.00u inclusief lunch (datum in overleg). Je ontvangt een Werkboek Mindfulness + 4 digitale oefeningen voor thuisbeoefening

Voor wie is Mindfulness geschikt?

Ieder mens wordt in het leven geconfronteerd met stress in zijn/haar privé- en/of werksituaties. Dit kan leiden tot spanning, onzekerheid, dreigend ziekzijn en zelfs burn-out. Hoeveel mensen lijden niet aan stress ten gevolge van spanning? Leren omgaan met de stressbronnen is voor velen een grote uitdaging.
Deze training geeft handvatten om spanningsvolle gebeurtenissen in het leven met open aandacht tegemoet te treden. Leven in plaats van geleefd worden. Door middel van oefeningen leer je effectiever met stress om te gaan en je mogelijkheden beter te benutten. In deze training leer je te kiezen hoe je je leven vorm wilt geven.
 
Praktisch
Een training Mindfulness (MBSR) kan zowel in groepsverband als ook individueel gevolgd worden. Het programma bestaat uit 8 wekelijkse sessie van 2,5 uur. De training heeft een zorgvuldige opbouw. Op twee derde van de groepstraining is er een hele oefendag. De wekelijkse frequentie is lang genoeg om thuis echt met de oefeningen aan de slag te gaan.
Iedere bijeenkomst bestaat uit theorie, oefeningen en nabespreking. Deelnemers krijgen huiswerk mee. Het is de bedoeling dat je dagelijks oefent. De training wordt voorafgegaan door een individueel intakegesprek en na afloop met een individueel afrondingsgesprek.
 
Kosten
De kosten van deze groepstraining bedraagt € 295,- of 475,-. Dit omvat de 8-weekse training + 1 hele oefendag, inclusief cursusmap, audio-bestanden, lunch, koffie en thee.
De kosten van een individuele training bedraagt € 675,- en is zonder een oefendag.
 
Vergoedingen Mindfulness
De training wordt uitgevoerd door Mindful Friesland, gecertificeerd als Categorie 1. Wat dit voor uw eventuele vergoeding bij de ziektekostenverzekeraar betekent kunt u vinden bij ZorgWijzer.nl
 
Mocht inkomen een belemmering vormen, dan is een aangepaste prijs bespreekbaar.
 
Informatie en aanmeldingen:
info@yoga-sin.nl of tel.: 06-48692117
 
 
Trainers Mindfulness:

De trainingen worden verzorgd door Gerda Eppinga en Jan Naber, 

beide zijn gecertificeerd Mindfulness-trainers.